Veterans. 4 Rius GEiEG versus 4 Rius Barbarians

LLoc: Camp de rugby del GEiEG a Palau.
Dia: 30 de març
Hora: 16:00
El proper cap de setmana del 29 al 31 de març el  4 Rius  GEiEG, equip format per veterans, celebrarà un esdeveniment molt especial a les instal·lacions del GEiEG de Palau  a la ciutat de Girona.
Els jugadors veterans de la secció de rugbi del GEiEG han decidit convidar a altres jugadors amics seus d’arreu del món per a compartir un cap de setmana ple celebracions i una oportunitat única de tornar a jugar tots junts després de molts anys.
Placatge a en Benet Muller
 
Hi ha confirmada la presencia de jugadors provinents d’Alemanya, Itàlia, Japó, Àustria, Estats Units, Nova Zelanda, Xile, Argentina, França, Colòmbia, Gal·les, Suïssa, Bèlgica, Anglaterra i Finlàndia.
 
Els jugadors convidats formaran un combinat internacional a l’estil dels llegendaris Barbarians, un equip sense seu ni camp fixe amb el qual només s’hi pot jugar mitjançant invitació. Per aixó s’ha preparat una samarreta especifica pels 4 Rius Barbarians.  El partit es jugarà amb les regles de rugbi veterà i tindrà una durada de dues parts més una tercera on els jugadors del 4 Rius GEiEG i els 4 Rius Barbarians jugaran barrejats entre ells.
 
La trobada es desenvoluparà durant tres dies, durant els quals els participants,a més del rugbi, gaudiran de la gastronomia gironina i d’una visita guiada a la ciutat.
L’activitat està organitzada pel GEiEG i ARG. 

Deixa un comentari