23 de febrer 2019 Torneig de veterans GEiEG 4Rius v King’s pebrots (Barcelona) v Cissous Boys (Montpelier)

El proper dia dissabte 23 de febrer de 2019 es celebrarà a les instal·lacions del Geieg de Palau un torneig triangular internacional de rugbi veterà. Els participants seran el Geieg-4 rius, els King’s Pebrots de Barcelona i els Cissou Boys de Montpeller.  El torneig començarà a les 13:00 i finalitzarà pels volts de les 15:00.
El febrer de l’any passat, aquests mateixos tres equips ja es van enfrontar en un altre torneig realitzat a la ciutat de Montpeller. Per agrair la extraordinària acollida per part dels occitans, el Geieg-4 rius ha convidat als altres dos equips participants a una nova jornada de rugbi veterà: partits, 3er temps amb menjar i beguda abundants  i una festa final amb música i retransmissió d’un partit dels 6 Nacions.
GEiEG 4 Rius versus Voltors
7 abril 2018
El format de la competició serà de tots contra tots. Cada equip jugarà dos partits de 20 minuts cada un. Fidels a la tradició Barbarians, hi haurà un enfrontament final amb dos bàndols composats per una barreja de jugadors dels tres equips. així com un partit final amb tots els jugadors barrejats en dos equips a l’estil Barbarians. Les regles seran les de categoria de veterans, amb codis de color per respectar les edats i condicions físiques dels més experimentats. En aquest tipus de trobades el component humà i social és molt important, i sempre proporciona una bona excusa per a retrobar antics adversaris, que el temps sempre ha acabat convertint en vells amics i estimats companys.

Deixa un comentari