Bon paper de les grupistes a la selecció catalana de rugbi 7

Les seleccions catalanes de rugby a VII sènior van viure el passat cap de setmana (16,17 juny) el torneig  Roma Sevens. A la capital italiana, els combinats masculí i femení representants de la Ginesta van competir contra les segones seleccions d’Itàlia i la Xina, el Phoenix Japan i la universitat de TUKS de Sud-Àfrica, quedant en quart lloc a la classificació final d’una cita internacional que arribava a la seva setzena edició. Dirigits per Eli Martínez (grupista), Joan Losada, Pol Pla i Jean-Luc Trogno.

En quant al grup, que portava treballant aproximadament un mes (participació a Yuncos en el Campionat estatal de rugbi 7), només hi va haver un canvi en la convocatòria, mantenint a la Cristina Batchellí, la Paula Xutglà i la Judith Vélez al combinat representant a l’equip gironí. Comentar també la participació de la fisioterapeuta de l’equip que ha col·laborat i també és grupista, l’Eva Garcia.

 

 

Cristina Batchelli. GEiEG  Judith Vèlez. GEiEG  Paula Xutglà. GEiEG

Entrenadora: Eli Martínez   Fisioterapeuta: Eva García

Deixa un comentari